Przejdź do treści
o
Gotowanie bez stresu
Nawigacja
Przepisy
Przyprawy
Blog
Kreator
Strona główna
Przepisy
Pasta jajeczna
Pasta jajeczna
Rodzaj potrawy
Pasty do chleba
Sposób przyrządzania
Na zimno
Kuchnie narodowe i regionalne
Kuchnia polska
You must have JavaScript enabled to use this form.
Wybierz ocenę
Pasta jajeczna - Oceń 1/5
Pasta jajeczna - Oceń 2/5
Pasta jajeczna - Oceń 3/5
Pasta jajeczna - Oceń 4/5
Pasta jajeczna - Oceń 5/5
Średnia:
2.7
(
23
głosów)
Oceń
Bardzo łatwe
5
Przygotowanie:
4 minuty
Oczekiwanie:
10 minut
Składniki
6 jaj ugotowanych na twardo
1 średnia cebula
2 łyżki majonezu
1 łyżka ostrej musztardy
sól, pieprz do smaku
Etapy przygotowania
Wszystkie składniki zmiksować, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Odstawić do lodówki na minimum 10 minut.
Podawać z pieczywem, posypaną szczypiorkiem.
Pasty do chleba
Dodano 1 komentarz.
Komentarze
ania.o
Anonim
30-01-2011
to jest mój stary przepis dzieciaki go uwielbiają, dla MAŁYCH DZIECI BEZ MUSZTARDY I CEBULI MOŻNA DAĆ SZCZYPIOREK LUD DROBNO POSIEKANĄ NATKĘ PIETRUSZKI.
Dodaj komentarz
You must have JavaScript enabled to use this form.
Temat
Imię
*
E-mail
*
Komentarz
*
Zapisz
Komentarze
Dodaj komentarz